Resultats de la cerca frase exacta: 205

Diccionaris terminològics
21. orgasme cerebral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Conjunt de sensacions plaents que s'experimenten com a conseqüència d'una estimulació suau. [...]
22. port de bras [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Moviment suau i continu dels braços que permet passar-los d'una posició de braços a una altra. [...]
23. cuesta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Relleu tabular lleugerament inclinat i disimètric que presenta un front rost, coincident amb un estrat dur, i un revés suau. [...]
24. colby
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa i gust suau i lleugerament dolç, originari de la ciutat nord-americana de Colby (Wisconsin). [...]
25. vi de cereal xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...]
26. panet al vapor xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Panet de farina de blat característic del nord de la Xina, sense crosta i de textura suau i esponjosa, que s'elabora coent la pasta al vapor. [...]
27. fil candlewick [candlewick: en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Fil de tacte suau i amb poca torsió, generalment de cotó, que s'utilitza per a brodar i per a fabricar teixits d'aparença semblant a la mussolina. [...]
28. cantal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i crosta grisosa, amb gust més o menys suau segons el punt de maduració, originari de la ciutat occitana de Cantal. [...]
29. kaixkaval
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o d'ovella, de pasta dura, textura granulosa i gust suau quan és jove, i fort i picant quan és vell, originari de Bulgària. [...]
30. sepetir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
i l'albeca d'un color entre gris blanquinós i marró clar o vermell suau, emprada en ebenisteria i en la fabricació d'instruments musicals i articles d'esport. [...]
Pàgines  3 / 21 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>